Vores varemærker i Skandinavien

BWH Hotels har 160 hoteller i Skandinavien. Vi tilbyder forskellige varemærker for at tilgodese forskellige gæstebehov og hotelejere på vores markeder.


WorldHotels

WorldHotels Crafted Collection

For gæster, der elsker kreativitet og ønsker en oplevelse ud over det sædvanlige. Ud over førsteklasses service tilbyder disse hoteller altid noget unikt med hensyn til arkitektur, design, kunst eller musik.

WorldHotels Elite Collection

Førsteklasses hoteller i det øvre segment. Kendt for deres bekvemmelighed og udsøgte service.

WorldHotels Luxury Collection

Berømte luksushoteller, der ligger på nogle af verdens mest attraktive destinationer. Det tilbydes en service i verdensklasse. Et ophold på et af disse hoteller lever længe videre i mindet.

WorldHotels Distinctive Collection

Indbydende hoteller, der tilbyder en unik oplevelse. Beliggende på nogle af verdens mest eftertragtede rejsemål.


Best Western Hotels & Resorts

BW Premier Collection

Eksklusive boutique-hoteller. BW Premier Collection er unikke boutique-hoteller med mindst fire stjerner. Her mødes kunden af førsteklasses service og design samt ekstra bekvemmeligheder – på centrale steder i byen og på unikke resorter.

BW Signature Collection

Unik indretning og unikt design. BW Signature Collection er firestjernede designhoteller med et unikt indretningskoncept. Hotellerne henvender sig til rejsende, der søger et inspirerende ophold ud over det sædvanlige på en bynær beliggenhed.

Best Western Plus

Det lille ekstra. Best Western Plus er firestjernede hoteller med godt design. Det er hoteller med moderne bekvemmeligheder på gode beliggenheder, ofte i større byer. Hotellerne er designet til at tilfredsstille både forretnings- og privat-rejsende.

Best Western

En personlig oplevelse. Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Det er tre- eller firestjernede hoteller, som er lokale mødesteder med et indbydende miljø. Hotellerne passer til fritids- og forretningsrejsende, der er på udkig efter et personligt ophold.


Aiden Hotels

Aiden

Aiden er en ny generation af prisvenlige hoteller med legende detaljer, hvor teknologiske løsninger er i fokus. Her får du, hvad du har brug for til et behageligt ophold.


Sure Hotel Group

Sure Hotel Collection by Best Western

Komfort og fuld service. Sure Hotel Collection er prisvenlige hoteller med lidt ekstra i form af design eller tema. Sure Hotel Collection tilbyder en personlig hoteloplevelse og et pænt og bekvemt værelse.

Sure Hotel by Best Western

Bekvem overnatning. Sure Hotel er personlige og prisvenlige hoteller. Her kombineres personligt engagement med et godt basisudbud. Sure Hotel passer til rejsende, der søger pæne og bekvemme overnatningsmuligheder.